Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Justir Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema si plasture medicamentos Ialuset Plus 100 Grame Spray
150 lei
Brand
Spray cu  acid hialuronic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Crema si plasture medicamentos Ialuset Plus

Crema: recipient presurizat cu 100g crema.

COMPOZIŢIE
ialuset crema: Hialuronat de sodiu, alte ingrediente: surfactant, ester decilic al acidului oleic, ceara de emulsifiere, umidificator, glicerol, metil si propil parahidroxibenzoat, dehidroacetat de sodiu, acidificator, parfum, apa.
ialuset PLUS crema: Hialuronat de sodiu, sulfadiazina de argint, alte ingrediente: surfactant, ester decilic al acidului oleic, ceara de emulsifiere, umidificator, glicerol, metil si propil parahidroxibenzoat, dehidroacetat de sodiu, acidificator, parfum, apa.
ialuset plasture medicamentos: plasture impregnat cu hialuronat de sodiu crema, alte ingrediente: agent intensificator al vascozitatii, glicerol, apa.

CARACTERISTICI
Hialuronatul de sodiu este principalul constituent al pielii si actioneaza in toate fazele procesului de cicatrizare. Accelereaza cicatrizarea si reepitelizarea plagilor. Datorita caracteristicilor sale higroscopice, mareste umiditatea, conditie favorabila regenerarii tisulare.

INDICAŢII
Tratamentul plagilor exudative, atat infectate cat si neinfectate, al ulceratiilor piciorului, inclusiv cele de origine venoasa, al escarelor si plagilor postoperatorii.

CALE DE ADMINISTRARE SI DOZE
Crema: dupa curatarea plagii, crema se aplica intr-un strat de 2-3 mm grosime direct pe plaga sau se intinde pe un pansament steril care se aplica pe plaga. Pansamentul se poate fixa cu un bandaj local. Plaga trebuie curatata inainte de urmatoarea aplicare a cremei. Crema trebuie aplicata la fiecare 24 de ore pana la cicatrizarea completa. Aceasta poate fi indepartata usor prin simpla spalare cu apa. Cicatrizarea plagii trebuie sa fie evaluata de catre medic.
Plasturele medicamentos: spalati si dezinfectati rana, apoi indepartati cele doua folii protectoare de pe plasture si aplicati-l pe plaga. Plasturele medicamentos trebuie acoperit cu un pansament steril sau cu un tampon din vata. Plasturele poate fi fixat cu un bandaj local. Plaga trebuie bine curatata inainte de urmatoarea aplicare.
Aplicati crema la fiecare 24 de ore pana la cicatrizarea completa. Crema poate fi indepartata usor prin spalare. Cicatrizarea plagii trebuie sa fie evaluata de catre medic.

REACŢII ADVERSE ALE IALUSET
Foarte rar pot fi observate reactii de hipersensibilitate locala, de tipul eczemelor.

CONTRAINDICAŢII
Nu trebuie sa utilizati ialuset in caz de hipersensibilitate cunoscuta la hialuronatul de sodiu sau la unul sau mai multe ingrediente din componenta cremei si plasturelui medicamentos ialuset.

ADRESAŢI-VĂ MEDICULUI SAU FARMACISTULUI IN CAZUL APARIŢIEI ALTOR REACŢII ADVERSE DECÂT CELE MENŢIONATE IN INSTRUCTIUNILE DIN INTERIORUL AMBALAJULUI.

PRECAUŢII
• Curatati si dezinfectati in mod adecvat plaga si suprafetele din jurul ei.
• Nu folositi dezinfectanti care contin saruri cuaternare de amoniu, din cauza riscului de precipitare a hialuronatului de sodiu.
• Utilizarea ialuset in ulcerele varicoase nu impiedica folosirea tratamentului compresiv (ciorap sau bandaj).
• ialuset poate fi utilizat fara riscuri la pacientii cu boala celiaca.
• A nu se lasa la indemana copiilor.
• A nu se ingera.
• ialuset tub cu crema: inchideti cu grija tubul dupa folosinta.
• Crema ialuset din recipientul presurizat: inainte de utilizare, stergeti crema de pe ciocul recipientului.
• Plasture medicamentos ialuset de unica folosinta: nu refolositi, exista riscul contaminarii; nu folositi plasturele daca ambalajul este deteriorat.

CONDIŢII DE PĂSTRARE
NU FOLOSIŢI IALUSET DUPĂ DATA EXPIRĂRII MENŢIONATĂ PE AMBALAJ.
Produsul se pastreaza la temperaturi mai joase de 25 de grade C.
Din Gura in Gura