Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Justir Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Stent ureteral - Dublu J (Sonda JJ) LongLife (Cook)
220 lei
Brand
Sonda JJ LongDuro / Long Life
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stent ureteral dublu J, implantabil, cu durata de pana la 12 luni.
Productie MEDPro Medical Olanda.
Dimensiuni: 6-7-8 CH de 24 pana la 30 cm.

Stenturile ureterale MEDpro sunt gandite si produse pentru a preveni stricturi ale ureterului si pentru a nu impiedica fluxul de urina din rinichi catre vezica ca urmare, spre exemplu, a unei pietre sau tumori.

Metoda implantarii unui stent ureteral este adesea folosita ca si masura temporara pentru a impiedica un blocaj renal in cazul existentei unei pietre la rinichi sau in cazul migrarii acesteia prin ureter pana la inceperea procedurii de ureteroscopie.

Medpro produce stenturi cu perioada de implantare scurta (Albe, Albastre si Verzi) si cu perioada lunga de implantare LONG DURO (Galben). In momentul in care exista indicatie pentru implatarea unui stent de lunga durata, stentul double J LONG DURO de la MedPro Medical este solutia perfecta. Timpul lung de implantare este indicat in cazul tumorilor sau a compresiunilor (stricturilor) ureterului.

Stenturile MEDpro asigura eficacitatea fluxului urinar prin ureter. De asemenea, sunt indicate in cazul aparitiei inflamatiilor sau leziunilor ureterului. Astfel de leziuni pot aparea in cazul procedurilor de ureteroscopie pentru indepartarea pietrelor.

Stenturile standard MEDpro sunt confectionate din material radioopac Tecoflex Polyurethane. Acestea asigura usurinta la implantare pentru medic si confort pentru pacient.

Stenturile MEDpro LONG DURO sunt confectionate dintrun material special Carbothane Polyurethane.

Toate stenturile MEDpro sunt de unica folosinta si sunt livrate in ambalaj steril.

MEDpro recomanda evaluarea periodica a pacientilor.
Din Gura in Gura